Konverents “NOORE KEHA JA VAIM“ 03.10.2024 Esile tõstetud

Konverents “NOORE KEHA JA VAIM“ toimub 03.10.2024 kell 10:00-16:45 Radisson Blu Hotel Olümpia konverentsikeskuses ja veebikeskkonnas.

 

Konverentsi sihtgrupp: perearstid, pereõed, pediaatrid, reumatoloogid, endokrinoloogid, psühhiaatrid, psühholoogid, vaimse tervise õed, kooliõed jt meedikutest huvilised.

 

Konverentsil osalemine annab 7 täiendkoolituspunkti, punktid akrediteerib Tallinna Lastehaigla, tunnistuse väljastajaks on Meditsiiniuudised.

 

Konverents on järelvaadatav kõigile registreerunutele 1 kuu jooksul pärast toimumist.

 

 

KONVERENTSIST TÄPSEMALT:

 

Esimeses sessioonis räägime puberteediaegsetest kõrvalekalletest, kilpnäärme haigustest ning seksuaaltervisest noorukieas, aga ka viimastel aastatel järjest aktuaalsemaks muutunud soolise ülemineku teemast.

Üheks häirivaks teguriks nii füüsilisele tervisele kui ka psühhosotsiaalsele arengule on krooniline haigus. 

 

Teises sessioonis räägime II tüüpi diabeedist, peavaludest ning põletikulise soolehaiguse mõjust nooruki vaimsele tervisele.
Sessiooni lõpetab vestlusring kroonilise lapspatsiendi üleandmisest täiskasvanute võrku ja milliste probleemidega siin kokku puututakse.

 

Kolmandas sessioonis tuleb juttu noorukite ennasthävitavast käitumisest. Uurime, kuidas neid sellest lõksust välja aidata. Võtame tähelepanu alla ärevuse ja sellega kaasnevad kehalised sümptomid ning arutleme, mida teha, et saavutusvajadusest tulenev liigne trenn ei põhjustaks ülekoormust ja füüsilisi kaebusi tulevikus.

  

Lisainfo ja registreerimine: https://pood.aripaev.ee/konverentsid-noore-keha-ja-vaim.

 

Hinda seda kirjed
(0 hinnangut)
Kommenteerimiseks logi sisse
tagasi üles